Er du en vandhund, der elsker at svømme for sjov?

Så er Svømning hos KSG Idræt lige noget for dig! 

Svømmeafdelingen er ikke nogen konkurrenceforening.

Træning og undervisning for børn (6-16 år) er onsdage kl. 19.00-19.45.
Begyndere, let øvede og øvede.

Kl. 19.45-20.30 er der svømning for voksne.

Husk 20 kr. til garderobeskab.

Skulle du eller dine børn være interesseret i at blive medlem af klubben er du velkommen til at kontakte formanden på telefon 2342 9789 og høre nærmere.

Kontingent

Medlemskab Pris (jan-aug) Pris (sep-dec)
Børn og pensionister 575,- 460,-
Voksne 650,- 520,- 
Passiv medlem 175,- 140,-

Derudover er der et indmeldelsesgebyr på 25,- 
Kontingent betales via netbank.

Vigtige datoer

Uge 7 - Vinterferie Åbent men ingen træning
Onsdag før skærtorsdag Åbent men ingen træning
uge 42 - efterårsferie  Åbent men ingen træning 
Klubmesterskab for børn  Sidste onsdag i april
Sidste svømmedag før sommerferien Sidste onsdag i maj
Sæsonafslutning for voksne Første onsdag i juni
Sæsonstart efter sommerferien Første onsdag i september
Julefest for børn Første onsdag i december
Julefest for voksne Anden tirsdag i december

 

Information

                             Tirsdag 17. september 2019

 

Så starter søndagssvømningen

Kære medlem af KSG/Svømmeafdeling

Det lykkedes at få de nødvendige oplysninger, så søndagssvømningen kan begynde 22. september 2019 kl.12.00. Vi har fire ud af otte baner i det nye Flintholm svømmehal på Bernhard Bangs Alle 41, 2000 Frederiksberg. Her kan du motionssvømme søndage fra kl.12.00 til kl. 13.00 i svømmehallens 25 meter bassin, som i den lave ende er 1,35 meter og i den dybe ende er 2,0 meter.

Sådan kommer du ind til svømning i Flintholm Svømmehal
Når du kommer til svømmehallens billetkontor/reception fortæller du, at du kommer fra KSG/Svømmeafdelingen. Du får udleveret et hvidt bånd, som skal afleveres efter endt svømning. Du skal ikke betale entre. 

Men hvis du vil benytte dig af svømmehallens/ wellnesscentrets øvrige faciliteter end 25 meter bassinet (sauna etc.), skal du selv betale for dette. Det skal du tale med billetkontoret/receptionen om. Med i dit hvide bånd er naturligvis adgang til almindelig vask før og efter svømning.

Endnu engang skal vi understrege, at der ikke er undervisning i forbindelse med svømningen om søndagen, samt at det kun er for habile svømmere. Det gælder både voksne og børn. Vær opmærksom på parkeringsreglerne ved svømmehallen.

Det koster penge at drive en svømmeklub
Selv om vi skærer ned på muligheden for at brede sig i en hel svømmehal og ikke gennemfører undervisning, så koster det stadig penge at drive KSG/Svømmeafdeling. Vi betaler kontingenter blandt andet til KSG/Idræt, hvor vi er en afdeling, og Dansk Svømmeunion samt for livredder på kanten. Da der ikke er undervisning, har bestyrelsen besluttet at nedsætte kontingentet for andet halvår 2019 og frem til og med januar 2020 til 100 kroner pr. medlem. Både voksne og børn.

Kontingentet skal indbetales på denne konto 1551 16900826 var senest 15. september 2019. Men du kan stadig nå det. Men dog senest mandag 30. september 2019. 

Vi holder stadig juleafslutning for børn, unge og deres forældre
Traditioner er til for at blive holdt i hævd. Derfor holder KSG/Svømmeafdelingen juleafslutning for børn, unge og deres forældre onsdag 4. december 2019 kl. 19.00 i Damsøbadets lokaler med godteposer og anden hygge. Så kan vi se, hvor langt ombygningen er nået. Bemærk, at der ikke er svømning denne aften. Der kommer flere oplysninger i en senere e-mail. Men sæt x i kalenderen.

Juleafslutning for voksne svømmere
De voksne svømmere skal heller ikke snydes for den traditionsrige juleafslutning. Den holdes onsdag 11. december 2019 om aftenen. Tid og sted får du oplyst i god tid i en e-mail. 

 

Venlig hilsen

Poul Gandrup 
Formand for KSG/Svømning

 

Tidspunkt

Onsdage:
Kl. 19:00 - 19:45 (Børn)
Kl. 19:45 - 20:30 (Voksne)

Lokation (Damsøbadet)

Sønderjyllands Allé 6, Frederiksberg