Er du en vandhund, der elsker at svømme for sjov?

Så er Svømning hos KSG Idræt lige noget for dig! 

Svømmeafdelingen er ikke nogen konkurrenceforening.

Træning og undervisning for børn (6-16 år) er onsdage kl. 19.00-19.45.
Begyndere, let øvede og øvede.

Kl. 19.45-20.30 er der svømning for voksne.

Husk 20 kr. til garderobeskab.

Skulle du eller dine børn være interesseret i at blive medlem af klubben er du velkommen til at kontakte formanden på telefon 2342 9789 og høre nærmere.

Kontingent

Medlemskab Pris (jan-aug) Pris (sep-dec)
Børn og pensionister 575,- 460,-
Voksne 650,- 520,- 
Passiv medlem 175,- 140,-

Derudover er der et indmeldelsesgebyr på 25,- 
Kontingent betales via netbank.

Vigtige datoer

Uge 7 - Vinterferie Åbent men ingen træning
Onsdag før skærtorsdag Åbent men ingen træning
uge 42 - efterårsferie  Åbent men ingen træning 
Klubmesterskab for børn  Sidste onsdag i april
Sidste svømmedag før sommerferien Sidste onsdag i maj
Sæsonafslutning for voksne Første onsdag i juni
Sæsonstart efter sommerferien Første onsdag i september
Julefest for børn Første onsdag i december
Julefest for voksne Anden tirsdag i december

 

Nyhedsbrev

                                                                                11. maj 2020

Kære svømmere

Corona-krisen fylder stadig meget, selv om stadig flere områder bliver åbnet. Men ikke svømning før efter 31. august 2020. Vi er havnet i fase 4. Men læs alligevel videre, selvom det meste handler om udsættelser. Og så en god nyhed. Damsøbadet er klar til brug. 

Vi håber at kunne vende tilbage i Damsøbadet, som er klar til brug, og svømme i den nyrenoverede hal på vore vante tidspunkter onsdag kl. 19.00 til 20.30. Børn og ungdomssvømmere fra kl. 19.00 til 19.45, hvorefter de voksne tager bassinet i brug. Måske umiddelbart efter 31. august 2020. Men det vil du få besked om. På billedet kan du få et smugkig i den renoverede svømmehal.

Jubilæet udsat til senere
Det er ganske rigtigt, at KSG Svømmeafdeling i maj 2020 bliver 100 år. Ingen ved, hvilken dato svømmeafdelingen blev stiftet. Men i op til flere jubilæumsskrifter står der, at stiftelsen fandt sted i maj 1920. Derfor mente bestyrelsen for KSG Svømning, at det var en god anledning til at mødes og ønske hinanden til lykke med jubilæet.  

Det ville vi gøre vi onsdag 27. maj 2020 kl. 20.00 med en reception i Damsøbadets lokaler, Sønderjyllands Alle 6, 2000 Frederiksberg. Desværre må vi på grund af corona-krisen udsætte vores arrangement 27. maj 2020 til et senere tidspunkt.

Generalforsamlingen i marts 2020 besluttede bestyrelsen også at udskyde. Bestyrelsen for KGS Svømning har valgt at følge de retningslinjer og henstillinger, som myndighederne kommer med. Derfor bliver der også holdt generalforsamling på et senere tidspunkt. 

Sommerafslutning aflyses
Da vi følger myndighedernes retningslinje om, at vi højst må være 10 i en forsamling, aflyser vi også  sommerafslutningen for både børn og voksne i juni 2020. 

Bestyrelsen arbejder stadig
Bestyrelsen fungerer stadig og, vi følger Danmarks Idrætsforbunds retningslinjer og fungerer som et ’forretningsministerium’, indtil generalforsamlingen kan gennemføres. På den måde kan driften opretholdes, og klubben kan blive ved med at være fuldt funktionsdygtig. Bestyrelsen foretager ikke dispositioner, der ikke er økonomisk eller politisk belæg for.

Når vi ved mere om åbning af svømmehallen, sender vi et nyhedsbrev.Bestyrelsen for KSG Svømmeafdelingen ønsker alle svømmere – store som små samt forældre - en rigtig god sommer. Vi ses forhåbentlig til september.

 

Venlig hilsen

Poul Gandrup
Formand KSG svømmeafdeling.

Tidspunkt

Onsdage:
Kl. 19:00 - 19:45 (Børn)
Kl. 19:45 - 20:30 (Voksne)

Lokation (Damsøbadet)

Sønderjyllands Allé 6, Frederiksberg