Er du en vandhund, der elsker at svømme for sjov?

Så er Svømning hos KSG Idræt lige noget for dig! 

Svømmeafdelingen er ikke nogen konkurrenceforening.

Træning og undervisning for børn (6-16 år) er onsdage kl. 19.00-19.45.
Begyndere, let øvede og øvede.

Kl. 19.45-20.30 er der svømning for voksne.

Husk 20 kr. til garderobeskab.

Skulle du eller dine børn være interesseret i at blive medlem af klubben er du velkommen til at kontakte formanden på telefon 2342 9789 og høre nærmere.

Kontingent

Medlemskab Pris (jan-aug) Pris (sep-dec)
Børn og pensionister 575,- 460,-
Voksne 650,- 520,- 
Passiv medlem 175,- 140,-

Derudover er der et indmeldelsesgebyr på 25,- 
Kontingent betales via netbank.

Vigtige datoer

Uge 7 - Vinterferie Åbent men ingen træning
Onsdag før skærtorsdag Åbent men ingen træning
uge 42 - efterårsferie  Åbent men ingen træning 
Klubmesterskab for børn  Sidste onsdag i april
Sidste svømmedag før sommerferien Sidste onsdag i maj
Sæsonafslutning for voksne Første onsdag i juni
Sæsonstart efter sommerferien Første onsdag i september
Julefest for børn Første onsdag i december
Julefest for voksne Anden tirsdag i december

 

Information

                      28.august 2019

Kære medlem af KSG/Svømmeafdelingen

Normalt starter svømning igen efter sommerpause den første onsdag i september 2019. Sådan bliver det ikke i år. Damsøbadet på Sønderjyllands allé er under ombygning frem til midt i februar 2020, hvor vi kan vende tilbage. Både med motionssvømning og svømmeundervisning for børne- og ungdomsholdene.

KSG/Svømmeafdelingen har fået tilbudt, at vi kan få fire ud af otte baner i det nye Flintholm svømmehal på Bernhard Bangs Alle 41, 2000 Frederiksberg.

Søndagssvømning fra september
Det betyder både et andet tidspunkt og en anden ugedag. Vi har fået tilbudt at kunne svømme på fire baner søndage fra kl. 12.00 til kl.13.00 i svømmehallens 25 meter bassin med start søndag 15. september 2019 kl. 12.00.

Det er ikke muligt at gennemføre svømmeundervisning for vores yngste medlemmer i Flintholm svømmehal. Derfor skal de medlemmer, der ønsker at svømme om søndagen, være habile svømmere.

Vil du være med – send os dit svar
Derfor skal vi have en tilbagemelding fra dig, om du vil gøre bruge af tilbuddet om at svømme om søndagen. Send en e-mail til Marianne på mlmm@email.dk, hvor du skriver enten ja tak eller nej tak til at svømme om søndagen Husk også at skrive dit navn, når du svarer os.

Bestyrelsen har besluttet, at en overvejende del af medlemmerne skal svare ja tak, før vi tager imod tilbuddet om søndagssvømning.

Vi skal have dit svar senest torsdag 5. september 2019, og så vender vi hurtigt tilbage med resultatet af afstemningen. Sammen med flere praktiske oplysninger i forbindelse med søndagssvømning.

Det koster penge at drive en svømmeklub
Selv om vi skærer ned på muligheden for at brede sig i en hel svømmehal og ikke gennemfører undervisning, så koster det stadig penge at drive KSG/Svømmeafdeling. Vi betaler kontingenter blandt andet til KSG/Idræt, hvor vi er en afdeling, og Dansk Svømmeunion samt for livredder på kanten. Da der ikke er undervisning, har bestyrelsen besluttet at nedsætte kontingentet for andet halvår 2019 og frem til og med januar 2020 til 100 kroner pr. medlem. Både voksne og børn.

Kontingentet skal indbetales på denne konto 1551 16900826 senest 15. september 2019.

Vi holder stadig juleafslutning for børn, unge og deres forældre
Traditioner er til for at blive holdt i hævd. Derfor holder KSG/Svømmeafdelingen juleafslutning for børn, unge og deres forældre onsdag 4. december 2019 kl. 19.00 i Damsøbadets lokaler med godteposer og anden hygge. Så kan vi se, hvor langt ombygningen er nået. Bemærk, at der ikke er svømning denne aften. Der kommer flere oplysninger i en senere e-mail. Men sæt x i kalenderen.

Juleafslutning for voksne svømmere
De voksne svømmere skal heller ikke snydes for den traditionsrige juleafslutning. Den holdes onsdag 11. december 2019 om aftenen. Tid og sted får du oplyst i god tid i en e-mail.

KSG/Svømmeafdelingen fylder 100 år i 2020
De gamle protokoller og papirer fortæller, at KSG/Svømmeafdelingen i maj 2020 fylder 100 år. Det vil vi markere i forbindelse med afslutningen på svømningen i første halvår 2020. Også det vil du få mere at vide om i en e-mail.

Venlig hilsen

Poul Gandrup
Formand for KSG/Svømning

Tidspunkt

Onsdage:
Kl. 19:00 - 19:45 (Børn)
Kl. 19:45 - 20:30 (Voksne)

Lokation (Damsøbadet)

Sønderjyllands Allé 6, Frederiksberg